Recenze

Super dort ' 27.06.2021

Suppper dort

Odpovědět

Svatební dort+sladký bar

Marta Štěpánová ' 03.06.2021

Dobry den pani Škodová,
chtěla bych Vám hlavně strašně moc poděkovat za cukroví,které bylo naprosto famózní! Snad všichni svatebcani se nás ptali odkud máme cukroví,ze je neuveritelne krasne a dobre. Bylo to opravdu úžasné a nemohli jsme si vybrat lépe! I díky Vám byl nás den dokonalý ❤️Marta Štěpánová

Odpovědět

Historické rádio

Lukáš Hák ' 24.05.2021

Dobry den, tatka byl z dortu nadseny a vsem moc chutnal. Jeste jednou dekuji, jste sikovna

Odpovědět

Svatební dort

Antonie Šmídová ' 05.12.2020

Milá paní Škodová, i když opožděně, ale upřímně děkujeme za výborný svatební dort. Úplně všichni svatební hosté si na dortu moc pochutnali s tím, že lepší dort ještě nejedli. Měli jsme strach z převozu až do Prahy, ale ani složitá přeprava dortu na kráse neubrala. Tak že ještě jednou velké díky a těšíme se zase někdy příště. :-)

Odpovědět

Mrňousci + cupcakes

Gabriela Gřes ' 16.11.2020

Paní Lucie, chci vám moc poděkovat za úchvatný dort, je ho úplně škoda nakrojit. A když jsem te naší starší dcerce předala LOL cupcakes, brečela radosti. Už se moc těšíme na vaše vánoční cukroví. Přeji ať se daří a mějte krásný víkend. GG

Odpovědět

Svatební cukroví

Bára Kondziolková ' 20.10.2020

Dobrý den paní Škodová,
ráda bych Vám poděkovala za svatební cukroví, bylo nádherné a moc dobře chutnalo.
Každý ho moc obdivoval!
Děkujeme!
Mějte se pěkně, ať se daří.
Bára Kondziolková (Lysá)

Odpovědět

Svatební cukroví

Ivana Jeníčková ' 12.10.2020

Dobrý den paní Škodová,velice Vám děkuji za krásné a chuťově vynikající cukroví, které mělo u svatebních hostů velký úspěch. Ještě jednou velké díky Jeníčková

Odpovědět

dort s kočkou Marií,cupcakes a cake pops

Ingrid Zelenková ' 15.03.2020

Děkuji moc!! Vše bylo naprosto vynikající!! Nic tak dobrého jsem dlouho nejedla.

Odpovědět

Já Padouch

Lucie Tumová ' 09.03.2020

Dobrý večer,
Tak dort měl megaúspěch. Syn byl nadšený z figurek, dospělým moc chutnal. Ještě jednou díky

Odpovědět

dort s traktůrkem + unicorn cake pops

Taťána Machalíková ' 04.03.2020

Dobrý den, chtěla bych Vám moc poděkovat za dort i dortové lízátka, bylo to krásné a výborné.Moc děkuji za ochotu přístup.
S pozdravem
Machalíková

Odpovědět

svatební dort

Kamila Musilová ' 20.01.2020

Naprosto úžasné cukrovinky a dorty, jak chuťově, tak vzhledově ❤️

Odpovědět

Spongebob a Alzák

Šárka Smolková ' 20.01.2020

Naprosto dokonalý dort, který nejen nádherně vypadá, ale i skvěle chutná. Moc šikovná milá paní, všem doporučujeme! ❤

Odpovědět

dort Já padouch

Soňa Bílková ' 20.01.2020

Moc děkujeme za výborný dort!!! Chuť a vzhled,vše na jedničku! Řekla bych,přímo umělecké dílo :) A navíc moc milá paní :) Takže všem doporučuju!

Odpovědět

dort s medvídkem v balónu

Kateřina Ekslerová ' 04.11.2019

Dobry den, chci Vám poděkovat za výborný dort, takhle krásný a chuťový dort jsme jeste neměli .
Přeji Vám spoustu dalších úspěchů a životní pohody.
Určitě to nebyl náš poslední dort od Vás.

Odpovědět

číselný dort 15

Kašková ' 15.10.2019

Dobrý večer.
Moc Vám děkuji za tu krásnou 15.
Moc dobrý a krásný dort.Syn měl velkou radost.
Jste moc šikovná a jsem moc ráda, že nám děláte dorty.
Mějte se krásně a přeji krásné dny a ať se Vám vše daří.
Kašková.

Odpovědět

dort Cars a želvy Ninja

Čmelka Ája ' 12.08.2019

Dobrý den, Luci, moc moc děkujeme za opravdu překrásné a vynikající dorty!! Korpus bez vajíčka ani nikdo nepoznal, že je bez vajíčka, opravdu vynikající!! Děkujeme!

Odpovědět

svatební dort + cukroví

Peschoutovi ' 12.08.2019

Dobrý den, chci vám moc poděkovat za nádherný dort, který navíc chutnal skvěle. Opravdu neměl konkurenci a stejně tak cukroví. Posílám slíbenou fotku :)
Děkujeme, hezký víkend .

Odpovědět

Cukroví

Mejzlíková ' 24.02.2019

V životě jsem neviděla tak krásné a precizně vytvořené cukroví.A chuť naprosto úžasná..

Odpovědět

vánoční cukroví

Karolína Nerudová ' 22.02.2019

Pozdě, ale jistě přidávám hodnocení na vánoční cukroví 2018, kdy jsme si objednali 5 kilo. Musím říct ač nerada, že cukroví bylo zdobeno umělými barvami, jak tady už někdo říkal. Bylo to opravdu poznat na chuti. DAlší věc je, že cukroví vůbec neobsahovalo umělečtější druhy jako úlky, figurky, vše byly jen slepované "placky" (linecké atd.) nebo kuličky. Bohužel se během návšvěv rozebralo (neměla jsem k podávání nic jiného), proto jsme je už nestihli reklamovat. Za mě velké zklamání vzhledem k ceně cukroví, slepované placky a kuličky zvládnu sama a mnohem levněji. Nerudová K. s rodinou

Odpovědět

Re: vánoční cukroví

Lucie ' 22.02.2019

Dobrý den,paní Nerudová,
jelikož mám od veškerého vánočního cukroví seznam se jmény a papíry o prodeji,jsem si naprosto jistá,že Vy jste odemne žádné vánoční cukroví neměla!!!
Tak nechápu kam touto recenzí míříte.
Jestli v tom míníte pokračovat podám na Vás trestné oznámení pro pomluvu!

Odpovědět

Re: vánoční cukroví

Pávková ' 23.02.2019

Paní Nerudová alias Kadlecová,váše recenze je neskutečně trapná a směšná.
Za prvé =ve vánočním cukroví od Lucky úlky byly....za druhé=jaké figurky se dělají na vánoční cukroví?...ještě jsem o tom neslyšela.... za třetí=když bylo to cukroví tak strašné,jak je možné,že ho návštěvy snědly a dokonce pět kilo,to vypadá,že se u vás dveře netrhly :-) :-) :-) ...být na vašem místě,pro příště bych si tyto komentáře odpustila,protože je nad slunce jasné,že vám jde jen o to,Lucce ublížit...dělá vám to radost?

Odpovědět

Re: Re: vánoční cukroví

Lucie ' 11.03.2019

Děkuji Jitko,
vídím to naprosto stejně :D :D :D

Odpovědět

Svatební dort +cupcakes+svatební cukroví

Tlacbabovak ' 09.01.2019

"Naprostá spokojenost. Svatební cukroví bylo krásné a chuťově bezchybné. A ještě dokonalejší byl svatební dort a od něho odvozené cupcakes. Všem chutnalo a hned jsme rozdávali na paní kontakty. Rozhodně doporučujeme!!"

Odpovědět

svatba

Helena Konečná ' 21.12.2018

Dobrý večer, paní Škodová,
chtěla bych Vám mockrát poděkovat za svatební dort, který byl dokonalý nejen vzhledově, ale především chuťově. Všichni svatebčané se olizovali až za ušima :) Rádi se na Vás obrátíme při dalších příležitostech. Mějte se krásně.
S pozdravem Helena Konečná (Nováková)

Odpovědět

vánoční cukroví

Lucie Brychtová ' 20.12.2018

Dobry den!Luci, moc vam dekujeme za prekrasne cukrovi. Krome toho, ze je na oko naprosto dokonale tak je i chutove famozni. Opravdu vynikajici. Jste moc sikovna...klobouk dolu.

Odpovědět

svatební cukroví

Marie Jochmannová ' 07.12.2018

Dobrý den paní Škodová
děkuji Vám mnohokrát za opět úžasné svatební cukroví, rolády a mini dortíky. Vše mělo velký úspěch, kdo neznal vaše svatební cukroví tak byl velmi mile překvapen vaší precizností. Paní Škodová přeji Vám pevné zdraví, mnoho úspěchů v podnikání a ještě jednou srdečný dík.
Doufám, že zase někdy využije naše rodina vašich služeb.
Krásný den
Jochmannová M

Odpovědět

svatební cukroví

Denisa Kadlecová ' 26.11.2018

Dobrý večer,
přidávám recenzi na svatební cukroví, jenž jsme si u vás objednali. Chuťově nejedlé, z NEKVALITNÍCH surovin (umělá barviva v potahovacích hmotách a gelových barvách). Barevně absolutně nedecentní (barvy jako do cirkusu), hosté byli zklamáni. Už nikdy víc, to si radši všechno upeču sama a hlavně Z KVALITNÍCH SUROVIN. Nevím jak dorty, ale vaše cukroví nemá tu cenu, za kterou je prodáváte.
Kadlecovi

Odpovědět

Re: svatební cukroví

Lucie ' 27.11.2018

Dobrý den,paní Kadlecová,
stojím si za tím,že používám kvalitní suroviny!
Barevnost zdobení se vždy domlouvá při vyřízování objednávky.Pokud jste nebyla spokojená,mohlo se toto řešit hned při předávání,stejně tak jste mohla cukroví dovézt zpět a reklamovat ho.
Byla bych ráda o doložení Vaší objednávky jelikož Vaše jméno ve svatebních objednávkách nemám.
S pozdravem Škodová

Odpovědět

Re: svatební cukroví

Jitka Pávková ' 27.11.2018

Jste si jistá,že cukroví,o kterém píšete, bylo od paní Škodové?Nějaký rok už taky peču a paní Škodovou dlouho sleduji a myslím si,že se v cukroví vyznám a můžu vás ubezpečit,že hezčí cukroví se těžko někde vidí.A měla jsem i to štěstí cukroví ochutnat a jak je luxusní na pohled,tak je luxusní i chuťově.Váš komentář nejsem schopná pochopit!!!

Odpovědět

Re: svatební cukroví

Žandova ' 22.02.2019

Pani Kadlecova, zajímá mě, proč jste si cukroví objednala, když jste je videla dopředu. Předpokládám, že jste byla seznámena s tím, co objednáváte. Tak proč to hanite až po snězení? Příjde mi to značně nefér. Plivat dokáže každý, ale vytvořit a něco dokázat málokdo. Žandova

Odpovědět

Svatební dort + cake pops + cukroví

Nožičkovi ' 25.09.2017

Dobry den pani Skodova,
chtela bych Vam moc podekovat za vynikajici cukroví, uzasne cakepops a hlavne za naprosto fenomenální dort. Cekala jsem, ze bude uzasny, ale byl proste dokonaly. Presne tak jsem si ho predstavovala. A ty kvety byly uplne jako zive. Vsem se moc libil a chutnal, spoustu lidem jsem musela rozdat kontakt na Vas :) a na Sejdorfskem mlyne, kde jsme meli svatbu, pry tak nadherny jeste nemeli.
Prejeme Vam at se Vam dari, at mate soustu spokojenych zakazniku a urcite Vas budeme jen a jen doporucovat ;)
Mejte se!
Danca a Tom Nozickovi

Odpovědět

Koník

Markéta Honsová ' 07.08.2017

Dobrý den paní Škodová,
moc děkujeme za dort.Byl opět vynikající, úžasný.Z koníka jsme byli všichni PAF.Preciznost Vaší práce je
100%.Těšíme se na další dort:-)
Honsová

Odpovědět

dort s mazlíky

Rodová ' 05.08.2017

Dobry vecer,
Chtela jsem jenom podekovat,za naprosto uzasny dortik. Nejenom,ze byl tak nadherny, ze ho nikdo nevhtel rozkrojit,ale kdyz uz k tomu muselo dojit :-) tak byl tak dobry....ze nam nezbyl ani drobecek :-)
Dekuji :-)
S pozdravem Petra Rodová

Odpovědět

Re: dort s mazlíky

Lucík ' 05.08.2017

Dobrý den,
moc děkuji za nádhernou zprávu,tohle je důvod proč tu práci miluji :-) a moc děkuji za krásné fotky.

Odpovědět

svatební cukroví

Katka Hejlová ' 22.07.2017

Dobrý den,
chtěla bych Vám moc poděkovat za krásné a i moc dobré cukroví!
Mělo obrovský úspěch. :)
S přáním pěkného dne
Katka Hejlová

Odpovědět

Re: svatební cukroví

Lucík ' 22.07.2017

Dobrý den,
moc děkuji za zprávu,jsem moc ráda za Vaši spokojenost.

Odpovědět

Svatební dort

Verča ' 02.07.2017

Děkujeme za nádherný svatební dort, který byl přesně podle mých představ a chuťově byl také výborný. S paní Škodovou je bezproblémová a rychlá domluva, vřele doporučuji!

Odpovědět

Re: Svatební dort

Lucík ' 09.07.2017

Dobrý den,moc děkuji za příležitost Vám udělat svatební dort.Přeje krásné a šťastné manželství plné lásky :-)

Odpovědět

autobus+cupcakes

Filipová ' 20.06.2017

Dobrý den,
děkujeme za dortíky, nádherné a výborné, jste neuvěřitelně šikovná.

Odpovědět

Re: autobus+cupcakes

Lucík ' 09.07.2017

Moc děkuji :-)

Odpovědět

poděkvání

Marie Jochmannová ' 20.06.2017

Dobrý večer paní Škodová,
Vaše svatební cukroví bylo úžasné a všichni obdarovaní zůstali PAF po jeho spatření a telefonovali mi, že tak krásnou výslužku ještě neviděli. Dovolila jsem si předat Váš kontakt všem, kteří si o něj požádali

Odpovědět

Re: poděkvání

Lucík ' 20.06.2017

Dobrý den paní Jochmannová,
moc mě těší takové nadšení z mé práce a děkuji za další doporučení,už mi dokonce jedna paní volala,ale bohužel má kapacita je do konce září skoro zaplněna,na stránky jsem už vyvěsila kalendář s volnými termíny.
Mějte se krásně a budu se těšit na další možnost pro Vás péct.

Odpovědět

svatební dort + dorty pro rodiče

Mopilsovi ' 11.05.2017

Dorty od paní Škodové byly přesně dle našich představ a naprosto vynikající. Všichni si je moc chválili. Paní Škodová je velmi příjemná a je s ní skvělá domluva. Určitě můžu všem vřele doporučit.

Odpovědět

Re: svatební dort + dorty pro rodiče

Lucík ' 16.05.2017

Moc děkuji za Vaše hodnocení,moc si vážím Vaší důvěry a těší mě,že jsem splnila Vaše očekávání.Ještě jednou přeji šťastné manželství plné lásky a porozumění :-)

Odpovědět

svatební dort

Kučerovi ' 10.10.2016

Velmi děkujeme dortík byl úplně skvělý a všichni ho obdivovali. A naši "pesani" na dortu úplně skvělý :-) Moc moc děkujeme

Odpovědět

Re: svatební dort

Lucík ' 10.10.2016

Moc děkuji za dobré zprávy,těší mě Vaše spokojenost :-)

Odpovědět

svatební dort a svatební cukroví

Plíštilovi ' 14.08.2016

Dobrý den paní Škodová,
chtěli bychom vám ještě jednou poděkovat za svatební cukroví a dort. Obojí vypadalo úchvatně, zkrátka a jednoduše dokonale. Navíc jak dort, tak cukroví, bylo chuťově vynikající. Máte obdiv
náš i našich svatebních hostů.
Budeme se těšit v budoucnu na další dort či cukroví od vás:-)

Odpovědět

Re: svatební dort a svatební cukroví

Lucík ' 15.08.2016

Dobrý den,moc mě těší Vaše spokojenost.Budu moc ráda pokud se na mne opět obrátíte s další objednávkou.Přeji spousty lásky ve Vašem manželství :-)

Odpovědět

Narozeninový dort

Markéta Honsová ' 11.08.2016

Dobrý den paní Škodová,
moc děkujeme za výborný dort dceři k narozeninám.Byla to lahůdka pro nejen pro žaludek,ale i pro oko.
Ať se Vám daří dělat pořád takhle krásné dorty a už teď se těším na další dort od Vás.
Honsová

Odpovědět

Re: Narozeninový dort

Lucík ' 15.08.2016

Dobrý den paní Honsová,moc děkuji a budu se těšit opět za rok na další tvorbu dortu pro Vaši dceru :-)

Odpovědět

svatební cukroví

Jiřina Nerudová ' 20.06.2016

Vážená paní Škodová, moc děkujeme za krásné a výborné cukroví. Opravdu ho všichni obdivovali. Snad je až neuvěřitelné, něco tak úžasného udělat.Máte všech svatebčanů velký obdiv a velké poděkování za precizní práci.
Nerudovi

Odpovědět

Re: svatební cukroví

Lucík ' 22.06.2016

Dobrý den paní Nerudová,
jsem moc ráda,že jste byli takto spokojený.Děkuji za Vaše slova.
Novomanželům přeji ještě jednou hodně štěstí na společné cestě manželské a spousty lásky.
Lucík

Odpovědět


Více zde: https://www.dortikyodlucika.cz/hodnoceni/